Yritys

Olemme vuonna 1991 perustettu kotimainen hautausalan yritys ja tarjoamme hautausalan palveluja luotettavasti 30 vuoden ammattitaidolla. Entisöimme ja huollamme hautakiviä ja muistomerkkejä asiantuntevasti. Meille on myönnetty AAA-luottoluokitus vuonna 2004, joka on Suomen parhain luottokelpoisuusluokka.

Kun tarvitset hautausalan palveluita, ota yhteyttä

Asiantuntevan palvelun tarjoaminen on meille itseisarvo. Kartoitamme asiakkaidemme tarpeet ja olemme apuna suunnittelussa sekä työn toteutuksessa. 

ammattitaito

Ammattitaito

Tarjoamme erilaisia hautausalan palveluita ammattitaidolla. Kysy lisää esimerkiksi muistomerkin, hautakiven tai laatan puhdistuksesta, tekstien uusimisesta tai suoristuksesta.

Vuosien kokemus

Meillä on vuosikymmenten ammattitaito alalta. Saat meiltä apua myös muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja hautausalan yleisimpiin ohjeistuksiin ja suosituksiin.

Laatu

Teemme työn laadukkaasti ja lupaamme työlle kolmen vuoden takuun. Hinta-arvioissa pyrimme antamaan arvion mahdollisimman tarkasti.

Tilaa ilmainen arviokäynti

Arviokäynti ei sido töiden tilaamiseen. Arviokäynnin tarkoituksena on saada sinulle realistinen hinta-arvio työstä. Työllämme on kolmen vuoden takuu.