Palvelumme

Hautakivet ja muistomerkit saattavat kallistua ja kirjaimet haalistua ajan saatossa. Siksi näitä on syytä huoltaa aika ajoin. Entisöimme ja huollamme hautakiviä ja muistomerkkejä asiantuntevasti. Kauttamme saat myös uudet hautakivet, muistomerkit ja laatat Helsingin, Espoon ja Vantaan alueille sekä lähikuntiin.

Palvelumme

Hautakivien kunnostus ja huoltotyöt

Mikäli hautakivi kaipaa oikaisua, puhdistusta tai tekstit kunnostusta, hoidamme ne puolestasi. Hautakiveen voi tarvittaessa kaivertaa myös lisänimiä.

Hautakivien kaiverrukset

Tekstin kaiverrus tehdään aina verstaalla, ja kokonaishintaan kuuluu kaiverruksen lisäksi myös kiven kuljetus. Jos hautakivessä tai laatassa on tyhjää tilaa, on siihen mahdollista kaivertaa lisää tekstiä tai uusia nimiä.

Hautakivet ja muistomerkit

Jotta hautakivet ja muistomerkit säilyttävät arvokkuutensa vuosien vieriessä, on niitä hoidettava asianmukaisella tavalla. Kauttamme saat uudet hautakivet, laatat ja muistomerkit.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Autamme sinua kaikkeen kivipalveluihin liittyviin asioihin. Valitse alta yhteydenottotapa.

Tilaa ilmainen arviokäynti

Arviokäynti ei sido töiden tilaamiseen. Arviokäynnin tarkoituksena on saada sinulle realistinen hinta-arvio työstä. Työllämme on kolmen vuoden takuu.